Bereiding
- Maak de ui en de paprika schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak de kip en de ui in enkele minuten lichtbruin.
-
Bak de goulashkruiden kort mee.
-
Voeg de paprikablokjes, de aardappelblokjes, het water en het stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook het gerecht in 10 minuten gaar.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Schep de yoghurt op de goulash en serveer de sperziebonen erbij.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Zet de yoghurt na gebruik direct terug in de koelkast. Hierdoor blijft het langer goed. De yoghurt is nog 5-7 dagen houdbaar. Lekker in dit toetje met nectarine.
Gooi een gesloten verpakking yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.