Bereiding
- Pel de sjalot.
-
Wrijf de paddenstoelen met keukenpapier of een borsteltje schoon en verwijder eventueel een stukje van de steel.
-
Snijd de sjalot in snippers en de paddenstoelen in reepjes.
-
Snijd het stukje peper klein.
-
Hak de koriander klein.
-
Fruit de sjalot zacht in de olie. Bak de paddenstoelen en de peper kort mee. Neem de pan van het vuur en maak het mengsel op smaak met de koriander. Laat afkoelen.
-
Was de slabladen en dep ze droog. Verdeel de vulling over de slabladen en rol ze op. Steek ze vast met een cocktailprikker.
Extra informatie
Bekijk hoe je stap voor stap dit recept maakt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.