Materialen
taartvorm van 20 cm doorsnee
Bereiding
- Warm de oven voor op 180 °C. Laat het filodeeg ontdooien.
-
Bestrijk de taartvorm dun met wat olie.
-
Klop de roomkaas met de yoghurt glad en klop er de eieren, de citroenrasp en de suiker door.
-
Schep het mengsel in de vorm.
-
Rol de lapjes filodeeg voorzichtig op. Leg de rolletjes langs de kant van de vorm.
-
Bestrijk het deeg met de honing.
-
Knip met een schaar het deeg in tot er punten ontstaan.
-
Bak de taart in het midden van de oven in 25 minuten gaar.
-
Neem de taart uit de oven en laat hem afkoelen.
-
Schil de sinaasappels dik en snijd de parten met een scherp mesje uit de vliezen. Vang het sap op.
-
Verdeel de partjes over de afgekoelde taart.
-
Verdun de marmelade met een beetje van het sap en schep dit over de taart.
-
Snijd de taart in 8 punten.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.