Bereiding
- Snijd de sinaasappels door midden.
- Haal met een scherp mesje het vruchtvlees eruit en snijd dit in stukjes.
- Snijd de randen van de schil in zigzag.
- Doe de kwark, suiker en citroensap in een kom. Meng dit alles met een garde.
- Hak de noten fijn met een mes. Houd een lepel noten achter voor garnering.
- Voeg de nootjes en stukjes sinaasappel toe aan het kwarkmengsel en roer het er doorheen.
- Vul de sinaasappelhelften met het kwarkmengsel.
- Garneer de bovenkant met een blaadje munt en wat gehakte nootjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.