Bereiding
- Laat de rozijnen in warm water wellen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Bestrooi de karbonaadjes met wat peper en bak ze in de hete margarine in 15 minuten gaar en lichtbruin.
-
Was de spinazie.
-
Laat de spinazie in een hete pan slinken. Druk er zoveel mogelijk vocht uit.
-
Pel de knoflook en snijd het teentje in plakjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de pijnboompitten en de knoflook zacht.
-
Voeg de spinazie en de uitgelekte rozijnen toe.
- Serveer de karbonaadjes en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.