Materialen
Grill, ovenschaal (2 liter)
Bereiding
- Schil de aardappelen en pastinaak.
-
Snijd in gelijke stukken kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers en de wortel en paddenstoelen in plakken.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de ui en wortel een paar minuten tot de wortel bijna zacht is.
-
Voeg de paddenstoelen, tijm en het laurierblad en stoof het geheel 5 minuten.
- Voeg de doperwten toe.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen, pastinaak, hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Pel de eieren en snijd in plakken.
- Verwarm de grill voor.
-
Schep het groentemengsel in een ovenschaal en leg daarop de plakken ei. Dek dit af met de aardappel-pastinaakpuree.
-
Laat het gerecht onder de hete grill goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.