Bereiding
- Maak de bleekselderij en de sjalot schoon en snijd de groente in stukken.
-
Breng 400 ml water met de groente en de tijm aan de kook en laat dit 15 minuten zacht trekken.
-
Boen voor de gremolata de citroen goed schoon en rasp het buitenste deel van de schil af.
-
Was de peterselie en knip het kruid klein.
-
Pers het teentje knoflook uit en meng er de geraspte citroenschil en de peterselie door. Houd dit gremolatamengsel apart.
-
Zeef de bouillon door een fijne zeef.
-
Breng de bouillon weer aan de kook en verdeel hem over 2 borden.
-
Garneer met een schepje gremolata.
-
Geef er eventueel een sneetje volkoren (stok)brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.