Bereiding
- Borstel de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
-
Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
-
Kluts de eieren en voeg naar smaak peper toe.
-
Verhit het bak-en-braadvet in de pan en bak de champignons in 5 minuten gaar.
-
Haal de ½ van de champignons uit de pan en voeg de ½ van het eimengsel toe.
-
Doe de deksel op de pan en laat in 10 minuten gaar worden.
-
Bak vervolgens nog een omelet op deze manier.
-
Snijd de omeletten in 4 stukken.
-
Besmeer de boterhammen met halvarine.
-
Beleg 8 boterhammen met omelet, tomatenplakjes en rucola.
-
Leg de overige 8 boterhammen er bovenop en snijd schuin doormidden.
Ingrediënten over?
Rucola:
Gebruik de rucola niet meer als de Te Gebruiken Tot-datum is verstreken. Bewaar een aangebroken verpakking rucola altijd in de koelkast. Gebruik de rest bijvoorbeeld in een salade met bietjes.