Bereiding
- Schil de sinaasappels dik zodat het wit er ook af is.
-
Snijd de partjes sinaasappel met een scherp mesje tussen de vliezen uit. Vang het sap op in een kom.
-
Maak van het sinaasappelsap met de olie en de mosterd een dressing.
-
Maak de venkel schoon en snijd de knollen in smalle reepjes.
-
Meng de dressing en de partjes sinaasappel door de venkel. Zet dit een uur of langer afgedekt op een koele plaats om in te trekken.
-
Snijd de varkenshaas in dunne plakjes en bestrooi ze met peper.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan en bak de plakjes varkenshaas in 3-4 minuten gaar en bruin.
-
Schik het vlees op de venkelsalade en strooi de pistachenootjes er over.
Menusuggestie
Lekker met krielaardappeltjes.
Hiervoor heb je nodig...
-
400 gram krielaardappeltjes
Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Mosterd:
Gebruik een schone lepel om mosterd uit het potje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met bacteriën en schimmels. Bewaar het altijd in de koelkast. De mosterd is ongeveer een half jaar houdbaar.