Bereiding
- Maak de groente schoon. Halveer de courgette in de lengte en snijd de helften in dunne plakken. Snijd de paprika in blokjes en de ui klein.
-
Snijd de kipfilet in dunne plakjes en was je handen.
-
Verhit de helft van de olie en bak hierin de kip met de tandoorikruiden in 5 minuten gaar en lichtbruin. Neem de kip uit de pan en laat het afkoelen.
-
Verwarm de rest van de olie in de pan en roerbak hierin de groente in enkele minuten gaar. Meng er wat citroensap door en laat het afkoelen.
-
Schep de yoghurt door de kip.
-
Meng de groente met de de sla en schep de kip erop. Serveer er het brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.