Bereiding
- Snijd de runderlappen in stukken, bestrooi met peper en was je handen.
-
Bak het vlees in de hete margarine aan alle kanten lichtbruin.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg het water en wat tijm toe en stoof het vlees 1 uur.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de bleekselderij in boogjes, de wortel in plakken en de koolraap en knolselderij in blokken.
-
Doe de groente bij het vlees en stoof het in nog eens 20 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar. Serveer bij de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.