Bereiding
- Snijd het vlees in gelijke stukken.
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- Was de bleekselderij en snijd klein.
-
Verwarm de margarine in een braadpan. Bak hierin het vlees bruin.
-
Bak de knoflook, bleekselderij en de helft van de ui kort mee.
-
Bak de tomatenpuree mee.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook en schenk bij het vlees. Laat het vlees minimaal 2 uur stoven.
-
Halveer de tomaten, voeg samen met de olijven bij het vlees en stoof nog een half uur.
- Maak de pompoen en zoete aardappelen schoon en snijd ze in gelijke stukken.
- Snijd de bieten in parten.
-
Fruit de rest van de ui in de olie. Voeg de aardappel en groente toe met een scheutje water en stoof de groente in 10-15 minuten gaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.