Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Boen de krieltjes schoon.
-
Was de basilicum.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in ca. 10 minuten gaar.
-
Snijd het plakje ham in reepjes.
-
Leg het vlees tussen plastic folie en klop het vlees wat plat.
-
Strooi er wat peper over en verdeel de blaadjes basilicum en de reepjes ham over het vlees.
-
Rol het vlees op.
-
Bak de rolletjes in de hete margarine in 10 minuten lichtbruin en rosé.
-
Kook de krieltjes in een bodempje water in ca. 8 minuten gaar.
-
Neem de runderrolletjes uit de pan en houd ze warm.
-
Maak een jus met een scheutje water en wat peper. Geef dit met de snijbonen en het vlees bij de krieltjes.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.