Bereiding
- Kook de doperwten in een bodempje water in 2 minuten net gaar.
-
Maak de rest van de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers en de paprika in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Verwarm de olie in een wok of braadpan en fruit hierin de ui met wat peper.
-
Roerbak de aardappelpartjes mee goudgeel.
-
Voeg de groente met het water en de laurier toe en stoof het geheel 3 minuten.
-
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met een beetje peper.
-
Stoof de vis in 5 minuten mee gaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.