Bereiding
- Pers het teentje knoflook boven een schaal uit.
-
Roer er de wasabipasta en de helft van de olie door en meng de vleesreepjes erdoor. Laat dit even staan.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in kleine roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Verwarm de rest van de olie in een wok of braadpan en bak hierin het vlees in 5 minuten bruin en gaar.
-
Roerbak de champignons kort mee.
-
Voeg de broccoli en weinig water toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden.
- Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de noedels met groente en pittige reepjes.
Variaties
Je kunt ook vegetarische reepjes gebruiken in plaats van vlees. Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis app 'Kies Ik Gezond?'
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.