Bereiding
            
                - Pel de knoflook en pers boven een schaal uit.
- Roer er de wasabipasta en de helft van de olie door.
- Snijd het vlees in reepjes en was je handen.
- Meng de vleesreepjes met de wasabimarinade en laat dit even staan.
- 
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
- 
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
- 
Verwarm de rest van de olie en bak hierin het vlees in 5 minuten gaar en lichtbruin. 
- 
Roerbak de champignons kort mee. 
- 
Voeg de broccoli en een scheutje water toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden.
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de noedels met de roerbak.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang het vlees door vegetarische reepjes.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.