Bereiding
- Pel de knoflook en pers boven een schaal uit.
- Roer er de wasabipasta en de helft van de olie door.
- Snijd het vlees in reepjes en was je handen.
- Meng de vleesreepjes met de wasabimarinade en laat dit even staan.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin het vlees in 5 minuten gaar en lichtbruin.
-
Roerbak de champignons kort mee.
-
Voeg de broccoli en een scheutje water toe en laat het geheel in nog eens 5 minuten gaar worden.
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer de noedels met de roerbak.
Variaties
Vervang het vlees door vegetarische reepjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.