Bereiding
            
                - Schaaf de rode kool in fijne slierten.
- 
Snijd de gedroogde appeltjes in stukjes.
- 
Steek de kruidnagels in de laurierblaadjes.
- 
Breng de kool met weinig water, de appeltjes, de kruidnagels met laurierblad, wat peper en kaneel aan de kook. Kook de rode kool in 30 minuten gaar.
- 
Verwijder het laurierblad met de kruidnagels uit de kool en maak de kool op smaak met wat azijn en suiker.
- 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.