Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de peultjes schoon en halveer ze. Kook de peultjes in weinig water in een paar minuten beetgaar.
-
Kook de doperwtjes 1 minuut mee.
-
Was de bleekselderij, bosui en basilicum.
-
Snijd de bleekselderij in smalle reepjes en de bosui in ringetjes. Snijd de basilicum klein.
-
Klop een dressing van het citroensap, olijfolie en peper.
-
Meng de dressing door de nog warme rijst en laat de rijst afkoelen.
-
Snijd de tempé in blokjes.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bak de tempé en pinda's in de rest van de olie lichtbruin.
-
Meng de groente en basilicum door de rijst en verkruimel de geitenkaas erover. Serveer de tempé erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.