Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
-
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
-
Roerbak de prei kort in de margarine.
-
Pel de knoflook en pers boven de prei uit.
-
Roerbak de champignons kort mee.
-
Neem de pan van het vuur en breng het mengsel op smaak met peper en tijm.
-
Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
-
Roer de eidooiers met de geraspte citroenschil door de kwark.
-
Meng de groente en het kwarkmengsel door de rijst.
-
Spatel de eiwitten erdoor. Schep dit in een ovenvaste schaal.
- Bak het gerecht in de oven in 30 minuten gaar en lichtbruin.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.