Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de wortel en rasp fijn.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil.
-
Schil de vrucht en snijd in kleine stukjes. Vang het sap op.
-
Meng de sinaasappelstukjes, geraspte schil en het sap door de wortel.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
- Laat de tofu uitlekken en bestuif met het volkorenmeel.
-
Klop het ei met wat peper los en wentel de tofu erdoor.
-
Bestrooi de tofu met sesamzaad.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de plakken tofu in 8 minuten heet en lichtbruin.
-
Neem de tofu uit de pan en houd warm.
-
Bak de champignons kort in de achtergebleven margarine.
- Serveer de rijst met de champignons, tofu en sinaasappelsalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.