Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Verwijder van het pepertje de pitjes en snijd het pepertje in fijne reepjes.
-
Snijd de visfilet in repen.
-
Bestrooi de vis met peper en wentel de repen door het volkorenmeel.
-
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vis in 5 minuten gaar en goudgeel.
-
Bak de laatste minuut de gehakte noten en de reepjes peper mee.
-
Voeg de ketjap toe en maak het op smaak met een beetje citroensap. Geef de rijst en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.