Bereiding
- Pel de knoflook en pers uit.
- Maak een marinade van de chilipoeder, uitgeperste knoflook en citroensap.
-
Schep het varkensvlees erdoor en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur marineren.
- Snijd de abrikozen in reepjes.
-
Maak de ui en de sperziebonen schoon. Snijd de ui klein en de sperziebonen doormidden.
- Bak de ui in de helft van de olie glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak tot alle korrels glanzen. Giet er zoveel water bij tot de rijst 2 centimeter onder water staat. Roer de abrikozen erdoor. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Kook de sperziebonen in 10 minuten in weinig water gaar.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin het vlees in 5 minuten gaar en lichtbruin.
- Meng de sperziebonen en het vlees door de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.