Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de ui, peper en paprika schoon. Snijd de ui klein, de paprika in blokjes en de peper fijn.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui glazig.
-
Bak de paprika, peper en Mexicaanse groentemix mee.
-
Voeg de kidneybonen en tomatenblokjes toe. Laat de chili 10 minuten op lage temperatuur koken.
-
Was de komkommer en schaaf of snijd in dunne plakjes.
-
Was de koriander en snijd klein.
- Pel de knoflook en snijd fijn.
- Roer de knoflook, peper en de helft van de koriander door door de yoghurt.
- Breng de chili op smaak met de rest van de koriander.
- Serveer de komkommer, yoghurtsaus en chili bij de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.