Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de kool, bosui en knoflook schoon. Schaaf of snijd de kool in reepjes en de bosui in ringen.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Snijd de kalkoenfilet in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kalkoen lichtbruin.
-
Bak de bosui, gember en garam massala mee en pers de knoflook er bovenuit.
-
Voeg de kool toe en roerbak alles in enkele minuten gaar.
-
Meng de zuivelspread erdoor. Serveer de rijst erbij.
Variaties
Vervang de kalkoen door vegetarische stukjes of kikkererwten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.