Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de sinaasappel, rasp wat van de schil af en pers het sap uit.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de wortel in plakken en de broccoli in stukjes.
-
Snijd de kipfilet in smalle reepjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Bak de kipreepjes in de hete margarine lichtbruin. Bak de ui kort mee.
-
Voeg de rest van de groente toe met het sinaasappelsap en smoor de groente en de kip in een paar minuten gaar.
-
Was de basilicum en snijd in reepjes.
-
Meng de groente met kip door de gare rijst en warm het goed door.
- Breng de rijst op smaak met de sinaasappelrasp en basilicum.
Variaties
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.