Materialen
Staafmixer of keukenmachine
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten kort in een droge koekenpan. Laat afkoelen op een bord.
-
Was de basilicum.
-
Pel de knoflook.
-
Maal de pijnboompitten met de basilicum, knoflook, de helft van de olie en wat water met een staafmixer of in een keukenmachine tot een dik mengsel.
-
Maak de sjalotten, champignons en tomaten schoon.
-
Snijd de sjalotten fijn, de champignons in plakken en halveer de tomaten.
-
Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de tartaar in de rest van de olie gaar.
-
Bak de sjalot mee.
-
Voeg de champignons en doperwten toe en bak alles in een paar minuten gaar.
- Breng op smaak met wat peper en oregano.
-
Verwarm het basilicummengsel in een pan en bak hierin de tomaten zacht.
-
Leg op ieder bord een lasagneblad en verdeel het vlees-groentemengsel erover.
-
Dek dit af met een ander lasagneblad en garneer met de tomaten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.