Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de worteltjes van de raapstelen en was de raapstelen.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd de varkensschnitzel in smalle reepjes.
-
Verhit de olie en roerbak hierin het vlees in een paar minuten bruin en gaar. Roerbak de ui en de knoflook kort mee.
-
Voeg de raapsteeltjes in gedeelten toe en roerbak ze tot ze geslonken zijn. Maak het gerecht op smaak met wat peper en een paar druppels balsamicoazijn.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree en geef dit bij het wokgerecht.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.