Bereiding
- Verwarm de quinoa in een pan en laat bakken tot het gaat geuren.
-
Giet het water erbij en kook de quinoa in 15-20 minuten gaar.
- Was de sinaasappel en rasp wat van de schil. Schil de sinaasappel en snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sinaasappelsap op.
-
Klop een dressing van de olie, het sinaasappelsap, wat azijn en wat geraspte sinaasappelschil.
-
Meng de dressing door de nog warme quinoa en laat het afkoelen.
-
Was de kruiden en snijd klein.
- Snijd de dadels in stukjes.
-
Was de druiven en halveer.
-
Was de sla en laat de groente goed uitlekken.
-
Meng de sla, sinaasappel, druiven, dadels en kruiden door de quinoa. Breng op smaak met peper.
- Strooi er voor het serveren de pistachenoten overheen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.