Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de venkel in smalle repen. Bewaar het fijne venkelgroen.
-
Snijd de courgette in halve plakken. Snijd de ui klein.
-
Was de quinoa in een zeef. Breng 250 ml water met het stukje bouillontablet aan de kook. Strooi al roerend de quinoa erin. Kook de quinoa in 15 minuten of volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
-
Fruit de ui en het venkelzaad in de helft van de olie zacht. Roerbak de venkel een paar minuten mee.
-
Voeg de courgette toe en roerbak de groente in ca. 5 minuten verder gaar.
-
Bak de vleesreepjes in de rest van de olie gaar en lichtbruin. Strooi er wat peper en paprikapoeder over.
-
Knip het venkelgroen klein en strooi het over de groente.
-
Geef de quinoa en het vlees er apart bij of meng het door elkaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.