Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de aubergine en snijd hem in blokjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Was de courgette en snijd hem in blokjes.
-
Maak de tartaar aan met peper, wat tijm en het uitgeperste teentje knoflook. Vorm er balletjes van.
-
Verwarm de olie en bak hierin de tartaarballetjes bruin.
-
Roerbak de blokjes aubergine, de courgette en de ui enkele minuten mee.
-
Warm het geheel goed door.
-
Was de basilicum en knip het klein.
-
Maak de groente op smaak met peper en de basilicum en geef de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.