Bereiding
- Maak de prei schoon. Snijd wat hele fijne ringen prei en bewaar ze voor garnering. Snijd de rest van de prei in ringen.
-
Schil de aardappel en snijd in blokjes.
-
Kook de prei, de aardappelblokjes en wat tijm in het water met het bouillontablet in 10-15 minuten gaar.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in een keukenmachine fijn.
-
Roer er de achtergehouden ringen prei door en breng de soep weer aan de kook.
-
Verdeel de forel in stukjes en garneer de soep ermee.
- Serveer met de soepstengels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.