Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de munt, knip de helft van de blaadjes in reepjes en wrijf de rest fijn. Meng dit met wat peper door de yoghurt.
-
Schil het stuk gember en rasp het.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers, de prei in stukken van 3 cm en de tomaten in blokjes.
-
Was de koriander. Snijd de stelen klein en houd de blaadjes apart.
-
Fruit de ui en de knoflook met de koriandersteeltjes, de gember, de komijn en de kerrie in de olie tot het gaat geuren.
-
Voeg de prei en de tomaten toe en stoof de groente in 6 minuten gaar.
-
Spoel de kikkererwten af en warm ze mee met de groente.
-
Strooi de korianderblaadjes erover.
- Serveer de preicurry en de muntyoghurt bij de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.