Bereiding
- Was de rode peper. Wrijf 1 helft met een deel van de pitjes fijn. Houd de andere helft apart.
-
Meng de fijngemaakte peper met de helft van de komijn, de helft van de koriander en wat citroensap.
-
Snijd de tofu in blokjes en schep het pepermengsel erdoor. Laat dit 15 minuten afgedekt in de koelkast staan.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was het stuk pompoen en verwijder de draden en pitten. Snijd het vruchtvlees met de schil in blokjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Snijd het achtergehouden stukje peper klein.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de ui, de knoflook, de pompoen en de peper met de overgebleven komijn, koriander en de kerrie.
-
Voeg een beetje water toe en stoof de groente met een deksel op de pan in 10 minuten gaar.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin de tofu bruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Giet de gare aardappelen af en maak er met hete melk een puree van. Meng de gare groente erdoor en schep de tofu erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.