Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de pompoen in stukken en verwijder de draden en pitten. Schil de stukken pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Fruit de ui met het kerriepoeder in 1 eetlepel margarine glazig.
-
Bak de knoflook en de pompoen even mee.
-
Voeg een paar lepels water toe en stoof de groente in 10 minuten gaar.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snijd de kip in repen. Bak de kip in de rest van de margarine met wat peper gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk en wat peper een puree.
-
Meng de geraspte kaas door de yoghurt.
-
Schep het pompoenmengsel in een ovenvaste schaal, schep de kip erop en dek dit af met de aardappelpuree. Verdeel het kaasmengsel erover.
-
Laat het gerecht in ca. 20 minuten goudgeel kleuren.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.