Materialen
Oven/airfryer, bakpapier, grillpan/broodrooster
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Maak de pompoen
schoon en snijd in blokjes.
-
Meng de pompoenblokjes met de olie en kruiden.
-
Rooster de blokjes op een met bakpapier beklede bakplaat
in een voorverwarmde
oven of airfryer op 200°C voor 15 minuten.
-
Rooster ondertussen het stokbrood in een grillpan
of broodrooster lichtbruin.
-
Hak de noten grof.
-
Besmeer het brood met geitenkaas en verdeel er
de geroosterde pompoenblokjes over.
-
Garneer met de walnoten en veldsla. Besprenkel
met (balsamico)azijn.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.