Materialen
        
            Oven/airfryer, bakpapier, bakplaat, grillpan/broodrooster
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200°C.
- 
Maak de pompoen
schoon en snijd in blokjes. 
- 
Meng de pompoenblokjes met de olie en kruiden. 
- 
Rooster de blokjes op een met bakpapier beklede bakplaat
in een voorverwarmde
oven of airfryer op 200°C voor 15 minuten.
- 
Rooster het stokbrood in een grillpan
of broodrooster lichtbruin.
- 
Hak de noten grof.
- 
Besmeer het brood met geitenkaas en verdeel er
de geroosterde pompoenblokjes over. 
- 
Garneer met de walnoten en veldsla. Besprenkel
met azijn.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.