Bereiding
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen. Maak er met de olijfolie en wat azijn een salade van.
-
Snijd de broodjes open en rooster het snijvlak onder de grill of in een grillpan lichtbruin.
-
Bestrooi de tartaartjes met peper en rooster ze onder de grill bruin.
-
Was de tomaat en snijd hem in plakken.
-
Was het bosuitje en snijd het in smalle ringen.
-
Snijd de plak mozzarella in reepjes.
-
Beleg de broodjes met de plakken tomaat en leg de tartaartjes erop. Strooi de uienringetjes en de mozzarellareepjes erover met wat oregano.
-
Laat de kaas onder de hete grill smelten en leg de bovenste helft van het broodje erop.
-
Geef de paprikasalade erbij.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Mozzarella:
Bewaar de rest van de mozzarella in zijn eigen vocht in een afgesloten bakje maximaal 4 dagen in de koelkast.
Gebruik mozzarella op deze verrassende aardappelpizza.