Bereiding
- Warm de oven voor op 220 °C.
-
Snijd het brood horizontaal door, zodat er 2 pizzabodems ontstaan.
-
Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen.
-
Meng de prei en de Italiaanse keukenkruiden door de tomatenblokjes.
-
Was de courgette en schaaf hem in dunne plakken.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Laat de sardientjes op keukenpapier uitlekken en verwijder de graatjes.
-
Bestrijk de bodems met de tomatensaus en verdeel er de courgette, de champignons en de sardientjes over.
-
Strooi er de kaas over.
-
Bak de broodpizza’s in ca. 10 minuten gaar en knapperig.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.