Bereiding
- Spoel de quinoa in een fijne zeef onder de kraan. Kook de quinoa in 350 ml water in ca. 15 minuten gaar.
-
Kook de eieren hard.
-
Maak de ui en het pepertje schoon en snijd dit klein.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Dop de verse tuinbonen.
-
Kook de verse of diepvries boontjes in weinig water in 5-8 minuten gaar.
-
Smoor de bosuitjes met wat paprikapoeder zacht in 1 eetlepel margarine en schep de quinoa erdoor.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Laat de tuinbonen uitlekken.
-
Verwarm de rest van de margarine en fruit hierin de ui met het pepertje. Bak de tomatenpuree even mee.
-
Voeg de tuinbonen en wat water toe en warm de tuinbonen nog even op.
-
Serveer de quinoa en parten ei bij de tuinbonen.
Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Bewaar een restje tomatenpuree in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 3 dagen. Vries de tomatenpuree eventueel in porties in plasticfolie in en bewaar het maximaal 12 maanden. Gebruik tomatenpuree in deze heerlijke linzensoep.