Bereiding
- Schil het stuk pompoen en snijd het vruchtvlees in stukken.
-
Maak de ui schoon en snijd hem klein.
-
Was de koriander en hak de steeltjes klein.
-
Fruit de ui en de koriandersteeltjes met de kerriepoeder in de olie glazig. Voeg de stukken pompoen, het verkruimelde pepertje, 250 ml water en het bouillontablet toe. Kook de pompoen in ca. 15 minuten gaar.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine.
-
Breng de soep weer tegen de kook.
-
Strooi de klein geknipte korianderblaadjes erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.