Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
-
Maak de paprika en de peper schoon. Snijd de paprika
in repen en de peper fijn.
-
Spoel de kidneybonen af.
-
Was de koriander en snijd het fijn.
-
Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Verhit de olie in een pan en bak de ui en
de knoflook glazig.
-
Voeg de
kipfiletreepjes toe en bak ze bruin.
-
Bak het paprikapoeder en de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel
pruttelen.
-
Doe de paprika, peper en kidneybonen erbij en
laat het 5 minuten sudderen.
-
Serveer met de koriander of peterselie.
Variaties
Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.