Bereiding
            
                - Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
 - 
Maak de paprika en de peper schoon. Snijd de paprika
in repen en de peper fijn.
 - 
Spoel de kidneybonen af.
 - 
Was de koriander en snijd het fijn.
 - 
Snijd de kipfilet in reepjes en bestrooi ze met peper.
 - 
Verhit de olie in een pan en bak de ui en
de  knoflook glazig.
 - 
Voeg de 
kipfiletreepjes toe en bak ze bruin.
 - 
Bak het paprikapoeder en de tomatenpuree kort mee.
 - 
Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel
pruttelen.
 - 
Doe de paprika, peper en kidneybonen erbij en
laat het 5 minuten sudderen.
 - 
Serveer met de koriander of peterselie.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de kip door vegetarische kipstukjes.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.