Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in ca. 8 minuten gaar en bruin.
-
Snijd de ansjovis in stukjes.
-
Verkruimel het stukje peper er bovenuit.
-
Pers de knoflook er bovenuit en prak dit met een vork tot een pasta.
-
Roer er 1 eetlepel water, de azijn en de olie door tot een pittige saus is ontstaan.
-
Maak de tomaat schoon en snijd hem in parten.
-
Was de andijvie en laat de groente goed uitlekken. Snijd de andijvie in smalle repen.
-
Meng de parten tomaat en het sausje erdoor.
-
Serveer de kiprepen en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.