Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in ca. 8 minuten gaar en lichtbruin.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met hete melk, peper en nootmuskaat een puree van.
-
Maak de aardappelpuree pittig op smaak met geraspte mierikswortel. Serveer de sperziebonen en kip erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.