Bereiding
- Pel de ui en snijd fijn.
-
Verwarm de helft van de olie en bak de ui met de kerrie- en gemberpoeder glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak mee tot de korrels glanzen.
-
Voeg het water en stukje bouillontablet toe en breng dit aan de kook. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en bestrooi met peper.
-
Bak de tofu in de rest van de olie lichtbruin. Schep de roerbakgroente erdoor en bak in 5-10 minuten gaar.
- Snijd de abrikozen in stukjes.
-
Meng de tofu met groente en de abrikozen door de rijst. Warm voor het serveren goed door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.