Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de peultjes en snijd er een puntje af.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Boen de sinaasappel goed schoon. Snijd een dun stukje van de schil van de sinaasappel en snijd dit heel fijn. Pers de sinaasappel uit.
-
Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met wat peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kip bruin.
-
Roerbak de sinaasappelschil, de bosuitjes en het gemberpoeder mee.
-
Voeg de peultjes en het sinaasappelsap toe en stoof dit 5 minuten.
-
Voeg de doperwtjes toe en stoof het geheel in nog een paar minuten gaar.
-
Serveer de rijst erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.