Bereiding
- Maak de ui, de knoflook en de paprika’s schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers en de paprika’s in blokjes.
-
Verwarm ½ eetlepel van de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook zacht.
-
Voeg de paprika’s toe met wat peper. Smoor de groente in 10 minuten zacht.
-
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de portabella in dunne plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen in een paar minuten zacht.
-
Maak de paddenstoelen op smaak met peper en klein gesneden peterselie.
-
Laat de paddenstoelen en de groente afkoelen.
-
Schik de groente en de paddenstoelen op 2 borden.
-
Geef er geroosterd brood bij.
-
Gebruik eventueel andere paddenstoelen zoals cantharellen, kastanjechampignons.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Peterselie:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de peterselie onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Eet de rest van de paprika op een volkoren bolletje met avocado.