Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de helft van de olijfolie en bak hierin de ui en de knoflook zacht.
-
Voeg de paprika’s toe en bak in 10 minuten zacht. Breng op smaak met peper.
-
Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de portobello in dunne plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de paddenstoelen in een paar minuten zacht.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Breng de paddenstoelen op smaak met peper en peterselie.
-
Laat de paddenstoelen en de groente afkoelen.
-
Serveer het brood erbij.
Variaties
Gebruik eventueel andere paddenstoelen zoals cantharellen of (kastanje)champignons.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Peterselie:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de peterselie onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar of vries de kruiden in.
Eet de rest van de paprika op een volkoren bolletje met avocado.