Bereiding
- Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Bak de aubergine al omscheppend in de hete olie.
-
Pel de knoflook en pers boven de aubergine uit.
-
Voeg de rest van de groente, wat tijm en peper toe en bak de groente in 10 minuten gaar.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken. Meng de bonen door de groente.
- Schep de pasta door de groentesaus.
- Was de citroen, rasp de schil en pers het sap uit.
- Breng de pasta op smaak met de citroenschil en wat sap.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.