Bereiding
            
                - Maak de groente schoon en snijd klein.
 - 
Bak de aubergine al omscheppend in de hete olie. 
 - 
Pel de knoflook en pers boven de aubergine uit. 
 - 
Voeg de rest van de groente, wat tijm en peper toe en bak de groente in 10 minuten gaar.
 - 
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
 - 
Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken. Meng de bonen door de groente. 
 - Schep de pasta door de groentesaus. 
 - Was de citroen, rasp de schil en pers het sap uit. 
 - Breng de pasta op smaak met de citroenschil en wat sap.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.