Bereiding
            
                - Week de gedroogde sojastukjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - Maak de groente schoon en snijd in blokjes. 
 - Pel de ui en snijd klein.
 - 
Bak de uitgelekte sojastukjes en de ui in de olie goudgeel.  
 - 
Voeg de groente toe met en breng het water en stuk bouillontablet en breng dit aan de kook. Kook de groente met de sojastukjes in 15 minuten gaar.
 - 
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Roer de geraspte mierikswortel door de yoghurt. 
 - 
Hak de walnoten grof en strooi ze over de groente. 
 - Serveer de mieriksaus en de gekookte aardappelen erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.