Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Verwijder van de pastinaak de uiteinden en schil ze met een dunschiller. Snijd de pastinaak in plakken.
-
Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein.
-
Fruit de uien en de knoflook in de helft van de margarine zacht.
-
Voeg de plakken pastinaak toe en smoor de groente in 10 minuten gaar.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi ze met paprikapoeder.
-
Bak de tofu in de rest van de margarine lichtbruin.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper, nootmuskaat en de kruiden een puree.
-
Serveer de pastinaak met de tofu en de aardappelpuree.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.