Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten beetgaar.
-
Pel de knoflook en snijd klein.
-
Fruit de knoflook zacht in de helft van de olijfolie.
-
Roer er wat azijn door en meng dit door de nog warme sperziebonen. Laat de sperziebonen afkoelen.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringetjes.
-
Was de tomaten en snijd ze klein.
-
Snijd de olijven klein.
-
Hak de paranoten grof.
-
Verwarm de rest van de olie en bak hierin de bosui zacht.
-
Voeg de stukjes tomaat en de olijven toe en warm dit goed door.
-
Giet de gare pasta af en schep dit door het mengsel. Meng de noten erdoor.
- Breng op smaak met peper en wat oregano en serveer de sperziebonensalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.