Bereiding
- Scheur het brood in stukken en week het in een lepel water.
-
Maak de tartaar aan met het brood, een beetje kleingesneden ui, 1 uitgeperst teentje knoflook en peper. Vorm er kleine gehaktballetjes van en laat ze afgedekt in de koelkast een half uur opstijven.
-
Snijd de rest van de ui en het andere teentje knoflook klein.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
-
Voeg de tomatenblokjes, de oregano, het laurierblad en wat peper toe en laat dit 10 minuten sudderen.
-
Meng de gehaktballetjes door de saus en laat ze in 10 minuten gaar worden.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes. Kook de bleekselderij in weinig water in 8 minuten gaar.
-
Kook de fusilli in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Roer 3 eetlepels kookvocht van de fusilli door de saus. Verwijder het laurierblad.
-
Serveer de saus en de bleekselderij bij de fusilli.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.